Рецепти

Грибний суп з перловкою і яйцем-пашот

Гарячі перші страви важливі для нормального харчування не тільки дітям, але і дорослим. Пропоную рецепт простого, смачного і наваристого грибного супу з перловкою і яйцем-пашот. В рецептурі вказаний курячий бульйон, хоча такий суп можна приготувати і на яловичому бульйоні, щоб він був більш ситним.

Якщо вам подобається такий варіант, тоді читайте рецепт і готуйте апетитний супчик для своїх рідних та друзів.Вам понадобится450 г білих грибів (я використовував шампіньйони)2 цибулини, тонко нарезанные2 зубчики часнику, дрібно нарезанные2 ст. л.

(30 мл) оливкової масла3/4 склянки (155 г) перлової крупи, промити і слить8 склянок (2 л) курячого бульйону (можна і яловичий)1 ст. л. (15 мл) вустерського соусу (якщо з ним проблема можна використовувати інші прянощі, які підходять для заправки салатів і маринування м’яса).

6 склянок (140 г) шпината2 ст. л. (30 мл) білого уксуса6 яицСпособ приготування На робочій поверхні наріжте 350 г грибів товстими скибочками.

Відкладіть в сторону.У великому сотейнику на середньому вогні обсмажте цибулю і часник в олії. Додайте скибочки грибів.

Обсмажуйте до тих пір, поки злегка не підрум’яниться. Додати перловку і смажте 1 хвилину. Додайте бульйон і вустерський соус.

Доведіть до кипіння. Тушкуйте на слабкому вогні протягом 30 хвилин або поки перловка не стане м’якою. Зніміть сотейник з вогню.

Додайте шпинат. Додайте приправу і відставте в сторону.У каструлю з підсоленою киплячою водою, додайте оцет.

Розбийте яйця, одне за іншим в блюдце і акуратно опустіть у воду. Помішуйте протягом 3 хвилин або до бажаного стану. Жовтки повинні залишатися рідкими.

Шумівкою зніміть яйце на тарілку.Подавайте суп в тарілці. Покладіть яйце у центрі кожної тарілки і приправте перцем.
Подавайте з тостом, якщо хочете.

Related posts

Leave a Comment